Hjemmesider

Føler du dig hjemme på din hjemmeside?
Det er det langt fra alle, der gør. Det er nemlig nemt at fare vild i webben…

Joomla, WordPress, CMS, SEO, webhotel, backup, backend, frontend og Google-optimering… Det vrimler med begreber og fagord, når snakken falder på hjemmesider. Web-sites og de mange nye muligheder er blevet en jungle. Husk derfor altid på, at det vigtigste er, at dit indhold og dit udtryk på din hjemmeside stemmer overens med det budskab, du gerne vil ud med.

Hvornår har du sidst kigget din eller dit firmas hjemmeside igennem? Har du opdateret billeder og tekst, har du Google-optimeret den, tjekket unikke brugere eller evalueret på, hvem den rammer?

At få en ny hjemmeside, eller at vedligeholde og drifte en eksisterende side, er fast arbejde. Tekstdesigner kan både lave nye tekster, der hitter i Google og i din målgruppe. Samtidig kan jeg hjælpe dig med at gøre dit site mere overskueligt og brugervenligt.

Priserne på tekstarbejde og opsætning med hjemmesider varierer alt efter hvor mange undersider og menupunkter du ønsker. Jeg skriver teksterne og konceptudvikler i tæt samarbejde med dig og en programmør og finder en web-løsning, der passer til dit behov.

Du kan se noget af mit seneste arbejde med hjemmesider, opsætning og tekster på følgende sites:  www.vraahojskole.dk og www.pixlacademy.dk 

Kontakt mig på telefon 41 96 14 82 eller skriv en mail til: tekstdesign@msn.com og få en uforpligtende samtale med mig. Derefter giver jeg gerne et tilbud om din hjemmeside.