PRESSE

Vil du gerne i avis-spalterne, i et magasin, på online-medierne eller have omtale i tv eller radio?

Så få pressehjælp hos Tekstdesigner. Som tekstforfatter og freelancejournalist laver jeg både pressemeddelelser og færdige artikler, og jeg hjælper mine kunder med at få positiv omtale.

Du kan også selv lære at bryde igennem mediemuren.
Få et kursus i at håndtere pressen rigtigt, og lær hvordan du bruger nyhedstrekanten og gør din forretning, dit job eller dig selv salgbar.

Om jobbet som journalist

“Helle er kort fortalt bragende dygtig. Hun ser hurtig den skæve vinkel, skriver godt, håndterer indviklede sager særdeles betryggende, går i kast med hvad som helst og arbejder flittigt. Blandt andet gør det indtryk, når hun den ene dag selv finder og dyrker en kontant landsnyhed om, at Århus Kommune henviser hjemløse til campingpladser, for så dagen efter at skifte totalt genre til tankevækkende og rørende portrætter af børn. Begge dele gjort med engagement og styrke.”

Asger Holm
Nyhedschef Århus Stiftstidende.

“Som skrivende journalist evner Helle at fange den gode historie – og ikke sjældent med en spidsfindig drejning af en ellers traditionel vinkling. Desuden har hun rent sprogligt en sjælden friskhed og kreativitet.”

Mads Birch
Redaktionschef Helsingør Dagblad