UNDERVISNING OG WORKSHOPS

Hvornår har du sidst fået et inspirations-kick eller fået et fagligt løft?

At deltage i en workshop eller få en intensiv dags undervisning kan virke som en saltvandsindsprøjtning på dig og dine kolleger – og det er en god idé at blive inspireret sammen.

Mange undersøgelser har forlængst bevist, at det er en fordel at løfte i flok – og tit er det en god idé, at mange hører det samme budskab. Især hvis din arbejdsplads eller virksomhed står overfor en forandring eller fornyelse. Netop derfor tilbyder jeg undervisning i forandringskommunikation og journalistik for en hel afdeling eller arbejdsplads på en gang.

Tag dine kolleger under armen, og prøv en workshop i eksempelvis “det gode sprog”, i “håndtering af pressen” i “målgrupper” – intern og ekstern kommunikation eller et helt tredje emne efter eget valg.

Jeg tilrettelægger undervisningen, så den tager udgangspunkt i jeres hverdag, og på tidspunkter der passer jer. Jeg tilretter workshops fra 3 timer til 3 dages varighed. Enten på jeres arbejdsplads eller hos et eksternt kursussted.  En workshop vil typisk bestå af oplæg, øvelser og diskussioner – og den vil altid tage sit afsæt i kommunikationen på din eller jeres arbejdsplads.

Jeg har mere end 10 års erfaring i undervisning, workshops og foredrag. Blandt andet via Vrå Højskole, Århus Vand og COK, Center for Offentlig kompetenceudvikling, hvor jeg har været underviser og censor i mere end 10 år.

På mange arbejdspladser er der afsat midler til efteruddannelse. Enten via overenskomst og kompetencefond eller via lokale aftaler. Spørg din leder om dine muligheder for efteruddannelse.

Om undervisning på COK i Moderne Offentlig Kommunikation

“Det har været super spændende og tiden er fløjet af sted. Det skyldes ikke mindst den entusiasme for faget, som underviser Helle Møller Riis udstråler. 
Undervisningsplanen er klar allerede inden kurset går i gang. Helle Møller Riis er velforberedt til undervisningen, relevante PowerPoints bliver løbende oploadet, så også eleverne kan være forberedt til hver gang.”

Catrine Nielsen
Frederikshavn Kommune

“I dag kan jeg ikke sende en mail/sms/følgeskrivelse eller andet uden, at jeg er meget bevidst om mit eget og også andres sprogbrug. Jeg er blevet meget opmærksom på både den skriftlige og mundtlige kommunikationsform. Tænker meget over, hvilken betydning mit ordvalg har for andre.”
Helle Møller Riis er dygtig og meget bevidst om faget. Det er en stor fordel, at hun har arbejdet i “marken”, det giver en god form for undervisning. Hun er god til at kombinere undervisningens teori med eksempler fra det virkelige kommunikationsforum “Moderne Offentlig Kommunikation har været lærerigt og nyt. Det har åbnet mine øjne for, hvor vigtigt det er for os alle – takket være Helle Møller Riis”,

Gitte Frøkjær
Thisted Kommune

“Helle er en levende og engageret underviser, der formår at fastholde min interesse i faget. Hun er været god til at gøre undervisningen spændende og indholdsrig, bland andet med sine mange eksempler på kommunikation fra den virkelige verden.”

Lisa Larsen
Aalborg Kommune