KOMMUNIKATION

Kommunikation handler om forståelse. Om at blive forstået – og om at forstå andre.

Moderne mennesker kommunikerer som aldrig før – men hører modtageren overhovedet, hvad vi siger? og forstår de, hvad vi skriver?

Få rådgivning til dig eller din arbejdsplads om, hvordan du kommunikerer bedst med din målgruppe – og sammen lægger vi en strategi for, hvordan jeres budskaber bedst brænder igennem.

Jeg tilbyder særlige kommunikationskurser, hvor du og dine kolleger – eller dine ansatte bliver bedre til at skrive og tale, så modtageren forstår det.  Både på hjemmesider, i breve og på de sociale medier.

Få et skræddersyet kursus – eller koncept lavet specielt til dig.

Jeg har i mere end 10 år undervist i Offentlig Kommunikation og formidling på Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Jeg har stor erfaring i undervisning i blandt andet interessent-analyse, intern og ekstern kommunikation, kommunikationsplaner og håndtering af målgrupper.

Om undervisning på COK i Moderne Offentlig Kommunikation

“Det har været super spændende og tiden er fløjet af sted. Det skyldes ikke mindst den entusiasme for faget, som underviser Helle Møller Riis udstråler. 
Undervisningsplanen er klar allerede inden kurset går i gang. Helle Møller Riis er velforberedt til undervisningen, relevante PowerPoints bliver løbende oploadet, så også eleverne kan være forberedt til hver gang.”

Catrine Nielsen
Frederikshavn Kommune

“I dag kan jeg ikke sende en mail/sms/følgeskrivelse eller andet uden, at jeg er meget bevidst om mit eget og også andres sprogbrug. Jeg er blevet meget opmærksom på både den skriftlige og mundtlige kommunikationsform. Tænker meget over, hvilken betydning mit ordvalg har for andre.”
Helle Møller Riis er dygtig og meget bevidst om faget. Det er en stor fordel, at hun har arbejdet i “marken”, det giver en god form for undervisning. Hun er god til at kombinere undervisningens teori med eksempler fra det virkelige kommunikationsforum “Moderne Offentlig Kommunikation har været lærerigt og nyt. Det har åbnet mine øjne for, hvor vigtigt det er for os alle – takket være Helle Møller Riis”,

Gitte Frøkjær
Thisted Kommune

“Helle er en levende og engageret underviser, der formår at fastholde min interesse i faget. Hun er været god til at gøre undervisningen spændende og indholdsrig, bland andet med sine mange eksempler på kommunikation fra den virkelige verden.”

Lisa Larsen
Aalborg Kommune