DEN GODE HISTORIE

Bruger du story-telling, når du skal formidle dine budskaber? Hvis ikke, så få hjælp til at komme godt i gang.

Story-telling er et formidlingsredskab, der sætter fokus på din eller din virksomheds gode historie.
Historierne kan hentes ud fra din virksomheds filosofi, vision eller mission. Et eksempel kan være et nyt tiltag, der styrker jeres profil, en ny strategi eller måske en ny medarbejder, der forbedrer og fornyr jeres produkt eller ydelser.

Storytelling kan bruges i en årsberetning, i et nyhedsbrev, på din hjemmeside – eller på de sociale medier. Den gode historie virker på alle platforme – og den brænder igennem både via tekst og levende billeder.

Jeg formidler og finder gerne din eller din virksomheds gode historie, eller giver jer en kort introduktion til, hvordan i selv opdager dem og kommer igang med story-telling.

Om forfatterjobbet, En gøgler på Strandvejen

biografi om Jacob Haugaard, dengang Helle Møller Christensen

“Hun har lyttet og skrevet sig frem til en af de bøger, læseren vil ærgre sig over ikke er tykkere”. 

Kalundborg Folkeblad

“Helle Møller Christensen har interviewet mere end 100 personer. Hvad de mener om hr Haugaard har vi sikkert hørt før.. men nu kan det genopfriskes, og det er ganske festlig læsning. Helle Møller Christensen får også indflettet beretningen om et kompromisløs menneske, der kæmper for livet og lykken – og har haft mange odds i mod sig.” 

Fyns Amtsavis

“Biografien kommer godt omkring Haugaards liv og giver et billede af en af de mest spændende nulevende danskere. Jeg følte mig godt underhold af biografien, der vil tiltale læsere af letlæste biografier.”

Lektørudtalelse til Bibliotekerne, Carsten Nørby Sørensen